Epres túrókrémmel töltött babapiskóta torta

2018. április 17. - Tojás meg a héja

Szint: könnyű

Sziasztok!

Ha esetleg nincs ötletetek mit készítsetek a családnak a hétvégén,akkor ajánljuk figyelmetekbe a következő receptet. Fél óra alatt elkészíthető, édes kis finomság. Fogjunk is hozzá.

Hozzávalók:

- 25 dkg eper
- 50 dkg túró
- 1 csomag babapiskóta
- 200 ml tejszín
- 1 csomag zselatinfix
- ízlés szerint porcukor

A recept:

Először is a tejszínt felverjük. A következő lépésben az epret felkockázzuk, majd összekeverjük a túróval, zselatinfix-szel és a cukorral. (Érdemes kóstolgatni, és úgy adagolni a cukrot).
Ezután a tejszínt is hozzákeverjük a túróhoz.
A torta vázát a következőképpen tudjuk elkészíteni, először is szükségünk lesz egy tortakarikára. Ami mentén körberakjuk babapiskótákkal. Stabilitás miatt jó, ha az egyik végét levágjuk a piskótáknak.
Miután körberaktuk a tortakarikát, betöltjük a túrókrémet, a tetejét pedig tetszés szerint díszítjük.

Sok sikert, és jó étvágyat kívánunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://tojasmegaheja.blog.hu/api/trackback/id/tr9813840564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.